Wysłany: Sro Cze 02, 2010 2:15 pm Jaka nafta jest potrzebna do pasożytów?
Małachow pisał, by najlepiej do sporządzenia nalewki z orzechów włoskich użyć nafty oświetleniowej lub lotniczej, ponieważ są dodatkowo poddawane oczyszczaniu.
Wpisałem "nafta oświetleniowa" w allegro i wyskakuje coś takiego:
http://allegro.pl/listing...0&change_view=1
W opisach pisze, że powinna być używana do celów technicznych i tylko się domyślać, czy właśnie o taką naftę chodziło dla Małachowa. Na tym forum właśnie są ludzie, którzy tak rozumowali:
http://www.igya.pl/forum/...c.php?f=10&t=36
Zdania się podzielone, jedna z użytkowniczek przeprowadzała kurację przeciwpasożytniczą z użyciem nafty oświetleniowej dokładnie takiej: http://www.dragon.biz.pl --> na tej stronie wpiszcie "nafta". Jej wrażenia są w temacie, w skrócie pozytywne.
Przeprowadzał ktoś z was kurację przeciwpasożytniczą Huldy Clark z użyciem nafty? Jakiej nafty użyliście?
Ja stosowałam naftę taka jaka udało mi się dostać w Obi - nafta świetlna pikko z zieloną naklejką firmy Dragon. Zastosowanie: do celów oświetleniowych, może być używana jako zmywacz(..)
Odradzam stanowczo tego typu płyny w plastikowych butelkach!
Nafta oświetleniowa to na nafta oświetleniowa. Chcesz zrobić ten ideal coś tam z nalewki z orzechów i nafty? Tylko, że tam nie są orzechy takie jak nasze, ale czarne orzechy. Zawierają czegos tam więcej.
W nalewce z orzechów włoskich chodzi o zieloną otoczkę orzecha włoskiego (ewent. przegrody):
http://pl.wikipedia.org/w...=20090313184744
Padło w książce Małachowa, że to ma być "czarny orzech włoski" z tym, że jest albo orzech czarny, albo orzech włoski, nie ma jednego i drugiego razem. Innym razem pisze orzech włoski
Przeprowadzałaś leczenie przeciwpasożytnicze wraz z dietą rozdzielną, oczyszczaniem organizmu?
Chodzi o ten czarny orzech co w kuracjach przeciwpasożytniczych. Nie wiem gdzie wyczytałam, ale wyczytałam , że on właśnie ten lepszy i nie u nas. Co nie przeszkodziło, że nalewkę z naszych zrobiłam. Miałam zamiar na todikamp ideal, ale książeczka "Moja droga do zdrowia" gdzieś mi wsiąkła i zapomniałam czemu miało to służyć i w jakich dawkach. Nalewka cierpliwie stoi i czeka.
Odpasożytnianie robiłam. Chyba gdzieś tu opisywałam. Wedla tej ksiażki. Najpierw woda utleniona, nafta, potem zioła Małachowa, potem zioła Siemionowej z pestkami dyni na końcu (ale się nadłubałam ) - tak mniej więcej, bo już nie pamiętam. Diety nie stosowałam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Odkryj uzdrawiającą moc snu. Jak nauczyć się śnić sny, które uzdrowią Twoje ciało, umysł, przywrócą Ci energię i dobre samopoczucie... Pobierz darmowy fragment ...
W jaki sposób odpowiedni zdrowe odżywianie, poprzez dobór odpowiednich produktów żywieniowych i medycyna niekonwencjonalna może polepszyć Twoje ... Pobierz darmowy fragment ...
Poznaj skuteczne sposoby głębokiej relaksacji i radzenia sobie ze stresem, aby móc cieszyć się życiem w pełni... Pobierz darmowy fragment...
Jak skutecznie pozbyć się uciążliwych dolegliwości i wspomóc konwencjonalne leczenie wielu chorób? Zestawy punktów na 70 schorzeń... Pobierz darmowy fragment ...
W jaki sposób młodemu człowiekowi udało się w 90 dni pokonać nowotwór złośliwy? Niezwykle prawdziwa i dająca do myślenia publikacja... Pobierz darmowy fragment ...
Mój skuteczny sposób na reumatoidalne zapalenie stawów i prawie wszystkie, pozornie nieuleczalne choroby... Pobierz darmowy fragment...
Jak poprzez rozwój duchowy osiągnąć szczęście, żyjąc mądrzej i bardziej świadomie? Przejdź przez duchową rEwolucję... Pobierz darmowy fragment ...
Dowiedz się czym jest wegetarianizm, jak możesz na nim skorzystać i dlaczego tyle osób decyduje się na wegetarianizm... Pobierz darmowy fragment ...
Jak samodzielnie, poprzez badanie oczu, skutecznie i niezwykle tanio diagnozować swoje zdrowie? Irydologia i jej tajniki... Pobierz darmowy fragment...
Jak poprzez odpowiedni dobór surowych składników swojego pożywienia możesz odmienić siebie... Pobierz darmowy fragment ...
Jak poprzez Tai Chi Chuan uzyskać harmonię ruchu połączoną z łagodnym rytmicznym oddychaniem, psycho-fizycznym relaksem i poprawić swoje zdrowie... Pobierz darmowy fragment ...