Witam!
Już któryś raz pytam administratora i innych jak można usunąć swoje konto i nic,więc pytam jeszcze raz w jaki sposób można to zrobić bo na FAQ nie ma takiej informacji.
Pozdrawiam fox19
Rozejrzałem się i nie widzę takiej opcji. Skoro potrzebujesz porzucić forum, to co za problem zrobić jak piszesz.
_________________ Wiara kluczem.
fox19 [Usunięty]
Wysłany: Wto Gru 01, 2009 10:16 am dzięki
Witam Cię n-log!
Powiem Ci szczerz że nie do końca chce usunąć konto,jestem trochę niepewny ponieważ zaczynałem wiele razy UT,ale źle się czułem.
Choruje na astmę i biorę leki wziewne aby wiadomo dobrze się czuć,ale podczas trzeciego dnia zacząłem źle się czuć no niestety musiałem wziąć ponownie leki.
To dlatego tak dziwnie się zachowuje i jestem niepewny co do UT.
Ale wczoraj powiedziałem sobie ach spróbuje raz jeszcze może mi się uda i od dzisiaj zacząłem od porannej porcji urynki około 200 ml i jak na razie jest wszystko ok.
Może Ty n-log lub inni coś mi doradzą w tej mojej niepewności.
Podświadomie czuje że mi to pomoże,ale czegoś się boje.
Chyba tego że każdy kogo się pytałem o ten rodzaj terapii mówił mi że zatruje organizm i trafię do szpitala,albo na cmentarz.
Nie wiem poradźcie coś bo nie chce się znowu z tego wycofać tak pochopnie.
Pozdrawiam Was i z góry dziękuje fox19
Normalne, że większość ma negatywne zdanie o tej terapii i innych, pozytywne o szczepionkach i wielu innych. To zdanie większości, bo pozwalają za siebie myśleć mediom.
To nie jest dobry pomysł tak każdego się pytać, bo tylko osłabiają to, co najważniejsze - wiarę i komfort w tej terapii. To tak, jakbyś przed Kopernikiem chodził i pytał o to, czy Ziemia jest okrągła. Oczywiście, że nie jest.
Moim zdaniem najważniejsze to poczucie pewności co do urynoterapii. Żadnych lęków, bo nie tylko przeszkadzają, ale im silniejszy lęk przed czymś, tym większe prawdopodobieństwo, że to się stanie.
Polecam lekturę Małachowa - Urynoterapia lub poczytać trochę o UT na forum i w innych wątkach poświęconych terapii uryną.
Złe samopoczucie często towarzyszy skutecznym terapiom. Oznacza, że leczenie się zaczęło i są sposoby, by te kryzysy ozdrowieńcze załagodzić. Chociaż twoje mogło się też wziąć ze strachu. Na forum jest sporo materiałów o rzeczach przez Ciebie poruszonych, więc nie kieruj się pseudoradcą.
_________________ Wiara kluczem.
fox19 [Usunięty]
Wysłany: Wto Gru 01, 2009 5:37 pm
Dziękuje n-log trochę mnie podniosłeś na duchu.
A tak przy okazji masz może ebooka Urynoterapia - Giennadija Małachowa,albo coś w tym temacie z góry dzięki.
pozdrawiam fox19.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Odkryj uzdrawiającą moc snu. Jak nauczyć się śnić sny, które uzdrowią Twoje ciało, umysł, przywrócą Ci energię i dobre samopoczucie... Pobierz darmowy fragment ...
W jaki sposób odpowiedni zdrowe odżywianie, poprzez dobór odpowiednich produktów żywieniowych i medycyna niekonwencjonalna może polepszyć Twoje ... Pobierz darmowy fragment ...
Poznaj skuteczne sposoby głębokiej relaksacji i radzenia sobie ze stresem, aby móc cieszyć się życiem w pełni... Pobierz darmowy fragment...
Jak skutecznie pozbyć się uciążliwych dolegliwości i wspomóc konwencjonalne leczenie wielu chorób? Zestawy punktów na 70 schorzeń... Pobierz darmowy fragment ...
W jaki sposób młodemu człowiekowi udało się w 90 dni pokonać nowotwór złośliwy? Niezwykle prawdziwa i dająca do myślenia publikacja... Pobierz darmowy fragment ...
Mój skuteczny sposób na reumatoidalne zapalenie stawów i prawie wszystkie, pozornie nieuleczalne choroby... Pobierz darmowy fragment...
Jak poprzez rozwój duchowy osiągnąć szczęście, żyjąc mądrzej i bardziej świadomie? Przejdź przez duchową rEwolucję... Pobierz darmowy fragment ...
Dowiedz się czym jest wegetarianizm, jak możesz na nim skorzystać i dlaczego tyle osób decyduje się na wegetarianizm... Pobierz darmowy fragment ...
Jak samodzielnie, poprzez badanie oczu, skutecznie i niezwykle tanio diagnozować swoje zdrowie? Irydologia i jej tajniki... Pobierz darmowy fragment...
Jak poprzez odpowiedni dobór surowych składników swojego pożywienia możesz odmienić siebie... Pobierz darmowy fragment ...
Jak poprzez Tai Chi Chuan uzyskać harmonię ruchu połączoną z łagodnym rytmicznym oddychaniem, psycho-fizycznym relaksem i poprawić swoje zdrowie... Pobierz darmowy fragment ...